Ines Aoufi naar de winst in CSI1* Opglabbeek

Ines Aoufi naar de winst in CSI1* Opglabbeek

In Sentower Park ging de dag zonet van start met twee rubrieken van de CSI1* competitie. In het 1m25 ging de overwinning naar Siebe Leemans. De Nederlander reed Voodstock de L'Astree (v. Quinola du Park) foutloos doorheen het parcours in 26,85 seconden. 

Lilly Landgren en Touch of Chilli (v. Out of Touch) reden naar de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde springen en klokten af in 27,52 seconden. Leslie Goethals zorgde voor de beste Belgische prestatie. Hij kon met Come Love Epona B (v. Cardento) de nul behouden en finishte in 27,98 seconden. 

Mathilda Bohlin (Disco Lady) en Patrick Jonkmans (Nip van het Langwater) vervolledigden de top vijf. Mathieu Bourdead'Hui (Totality Z) en Mike van Olst (Harania B) zorgden voor andere Belgische klasseringen. Ze eindigden respectievelijk op de elfde en de twaalfde plaats.

1m15 CSI1*

In het 1m15 zorgde Ines Aoufi voor een Belgische overwinning. Ze was de snelste in deze twee-fasen-rubriek. Met de SBS-merrie Catch Me des Flaches (v. Radco d'Houtveld) kon ze de nul behouden en finishten in 29,22 seconden. 

Lucy Wood was op haar beurt goed voor de tweede plaats. Zij kon de nul behouden met Heerdelon (v. Toulon) en klokte af in 30,19 seconden. Daphne Kindt en Geisha (v. Boss) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 30,29 seconden. 

Mathilda Bohlin (Izak) en Florian Claessens (India van't Gestelhof) vervolledigden de top vijf. 

Lies Malisart (Oreo en Aribas Z), Marie Fil (Falcome de la Haie) en Jan van Dyck (One Top Secret Tj Z) zorgden voor andere Belgische klasseringen. 

Klik hier voor alle resultaten