HROV: Niels Neyt naar winst in de 1.20m ALS Saddles proef

HROV: Niels Neyt naar winst in de 1.20m ALS Saddles proef

Op Hidalgo in Maldegem sprong Niels Neyt naar de overwinning in de 1.20m hoofdrubriek. Deze proef telt ook mee voor het A.L.S. Saddles Criterium. 

Neyt kon hiervoor rekenen op Illy Van De Vaddenhoek, die foutloos wist te blijven in de barrage in 34,28 seconden. Dat bleek maar nipt voldoende te zijn voor de overwinning aangezien Louis Pues hem om de hielen zat met Lalluccia T en een tijd van 34,39 seconden. De derde plaats was voor Anouk Steyaert en Japrisco Van De Backershoeve. Zij zetten een tijd neer van 35,48 seconden. 

De Stoop Paul (Robin De Fagnet) en Cedric Vanleerberghe (Helkana van Beek) eindigden respectievelijk vierde en vijfde. 

In de 1.10m EquiProCare proef was Louis Pues de te kloppen man. Hij nam zowel de eerste als de tweede plaats voor zijn rekening. Voor de overwinning kon hij rekenen op Whitney, die foutloos sprong in 33,64 seconden, voor de tweede plaats op Lalluccia T die net iets meer dan een seconde trager was. Het podium werd vervolledigd door Kimi Defoer met Classics G&g Z en een tijd van 37,59 seconden. 

Tenslotte nam Yana Verschaeren met Belle Vd Fruitkorf Z de vierde plaats voor haar rekening, voor Cedric Vanleerberghe met Ivillette van Beek. 

De hoofdrubriek bij de ponies werd gewonnen door Hebe De Maeyer met Rocky's Ryan SB. Hun tijd van 25,39 seconden bleek onklopbaar. Aure De Schrijver en Orchid's Bolero eindigden met 26,08 seconden tweede, voor Zita De Wilde en Orchid's Nanette die afklokten op 27,28 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten.