Hendrik Denutte neemt winnende start bij De Peelbergen Equestrian Center!

Hendrik Denutte neemt winnende start bij De Peelbergen Equestrian Center!

Bij de Peelbergen Equestrian Center is vandaag het startschot gegeven voor de internationale springactie. De jonge paarden kwamen als eerste aan de start. Bij de zeven-en achtjarigen sprong HEndrik Denutte meteen naar de winst met Gaviotta Pommex CDL (fokker: Geert Baertsoen).

Denutte en de zevenjarige dochter van Gangster de Longchamps sprongen als enige foutloos door de finish, in minder dan 27 seconden. Het duo verwees zo Nicole Caris met de KWPN-merrie, Lynette NH (Arezzo VDL, fokker: Hendriks) naar de tweede plaats. Voor eigen publiek volgde Monique van den Broek met Liaraldra (Diamant de Semilly, fokker: W. Van De Mheen) op de derde plek.

Net buiten de top drie volgde Jules Denutte met Geisha de la Pomme CDL (Good Boy) foutloos op de vierde plaats. De top vijf werd afgewerkt door Angelica Augustsson Zanotelli en Enda Carroll's, Cranberry de Jarsay Z (Cicero Z van Paemel).

Lars Verschueren scoort bij vijf-en zesjarigen

Eerder bleek er geen stoppen aan Oda Charlotte Lyngvaer en Stal Hendrix', Delphine du Maillet Z (fokker: Elevage du Maillet). De Noorse amazone bleef nipt voor op Yves Willems en E. Sleutels' gefokte, Toulusha Key Sr Z (Toulon). Giampiero Garofalo en Chendro Mb Z (Comme Il Faut, fokker: Marcel Bokdam) werkten de top drie af.

Voor België volgde Lars Verschueren met Luc Tilleman's gefokte, Retouche Van T&L (Dieu-Merci van T&L).

Uitslag 7-8 yo

Uitslag 5-6 yo