Hendrik Denutte en Nevada Quality Z verzekeren Belgische winst in Oudsbergen

Hendrik Denutte en Nevada Quality Z verzekeren Belgische winst in Oudsbergen

In het Sentower Park stonden twee 1.35m rubrieken op het programma. Zowel de CSI2* openingsrubriek als de youngster tour voor zevenjarigen werden op deze hoogte gebouwd. Bij de jonge paarden verzekerde West-Vlaming, Hendrik Denutte een Belgische winst met zijn eigen zoon van Numero Uno, Nevada Quality Z

Het duo bleef als enige foutloos onder de 32 seconden. Op minder dan een seconde volgde landgenoot Thimo Stegen met de Z-merrie, Enya Ems van de Padenborre. In het zadel van de dochter van Etoile M bleef Stegen voor op Kerstin Deakin met Qlicious (Cornettino Ask).

Het paar werd opgevolgd door James Wilson met onder het zadel Quality Time of Picobello Z op vier en Edoardo Alain Dubois met Justified op vijf.

Jens Thys scoort podiumplaats in CSI2*

In de 1.35m CSI2* openingsrubriek hield Johannes Brodhecker de concurrentie achter zich. De Duitser won met Quashquai (Quidam's Rubin) voor Julie Welles met Estero. Voor eigen publiek strandde Jens Thys op de derde plaats met onder het zadel de 11-jarige, Kaiser 'T' 'Fvd'.

De Amerikaanse amazone, Laura Kraut strandde net buiten de top drie op de vierde plaats. Samen met Haley bleef Kraut nipt voor op Vincent Lambrecht met onder het zadel Noran V't Merelsnest

Alle resultaten