Hebe de Maeyer wint hoofdnummer pony's in Sentower Park

Hebe de Maeyer wint hoofdnummer pony's in Sentower Park

In Sentower Park staat dit weekend een Euregio op het programma. Het hoofdnummer voor de pony's op vrijdag was een 1m10 waarin er in twee fases gesprongen werd. De overwinning was voor Hebe de Maeyer. Zij reed Rocky's Ryan SB foutloos rond in 28,30 seconden. 

Juna-Jane de Keersmaecker en Une Etoile namen de tweede plaats mee naar huis. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 28,36 seconden. Mathisse van Loon en Manni vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 29,60 seconden. 

Robin Vermeir (Extrait de Tatowin de Tinmont) eindigden op de vierde plek. 

1m00

In het 1m00 ging de overwinning naar Sarah Verheyen. Zij reed Foxy Lady Lg naar de overwinning in 26,50 seconden. Luc Dimmedaal en Sorba namen de tweede plaats mee naar huis. Voor hen was er een foutloze ronde in 27,05 seconden. Babette Hanse en Country's Boy vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 27,53 seconden. 

Donna van der Donk (Dark Spirit) en Sophie Withofs (Ka van Orchid) vervolledigden de top vijf.

80-90 cm

In deze rubriek reed Lars Verschueren naar de overwinning. Hij was met Orchid"s Manique de beste met een tijd van 23,86 seconden. Cindy Kosse en KSH Whoopy namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden de nul behouden ihn 24,76 seconden. Tyara Verheijen en Greetje vervolledigden de top drie.

Kyra Klopman (Luiringe Stafanie's Angela) en Katelijne Philipsen (Infinity Time) eindigden op plaatsen vier en vijf.

70cm 

In het 70 cm tot slot was de overwinning voor Cindy Kosse. Zij was met KSH Zorro de beste in een tijd van 25,61 seconden. Daniek Vissers (Belle) en Wim Vos (Jolly Jumper) vervolledigden de top drie.

Klik hier voor alle resultaten