Guy Beyers verzekert Belgische overwinning in Youngster Tour Opglabbeek

Guy Beyers verzekert Belgische overwinning in Youngster Tour Opglabbeek

In Opglabbeek wordt er dit weekend op CSI2* niveau gesprongen. Deze ochtend stonden alvast dire rubrieken van de Youngster Tour op het programma. Bij de 7- en 8-jarige paarden reed Guy Beyers naar de overwinning. Hij kon in het zadel van de BWP-hengst Of Passion van den Dael (v. For Passion d'Ive) een foutloze ronde springen in 56,69 seconden. 

Kerstin Deakin en Qlicious (v. Cornettino Ask) volgden op de tweede plaats. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 58,78 seconden. Albert Zoer en Jayla (v. Emerald) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 58,91 seconden.

Marinus den Doelder (Bliksem Mc Queen 111 Z) en Pascale Haep (Iashin Sitte) maakten de top vijf compleet. 

5-jarigen

Bij de 5-jarige paarden reed Liesje Vrolijk naar de overwinning. Zij rekende op Liesje Vive (v. Vigo d'Arsouilles) om in 65,91 seconden een foutloze ronde te springen. Michael Beckmann en Quincy R (v. Quidam de Revel) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij noteerden een nulronde achter hun naam en klokten af in 67,03 seconden. Arna van Heel en Lobi da Basi vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 69,20 seconden. 

Davy Celis (Intergest Latif II S) en Juan Pablo Garriz (Empire Sbk Z) vervolledigden de top vijf. 

Andere Belgische top tien klasseringen kwamen van Lennert Korsten (Charlotte 123 Z) en Katja Haep (Clayboy).

6-jarigen

Bij de 6-jarigen tot slot was Thomas O Brien de beste. Hij kon in het zadel van Colui (v. Luidam) een foutloze ronde springen in 61,37 seconden. Kelly Cornelis en Castella di Luna (v. Canturo) namen de tweede plaats mee naar huis. Voor hen was er een foutloze ronde in 63,95 seconden. Conor Drain en Clementine (v. Caretino Gold) namen de derde plaats mee naar huis na een foutloze ronde in 66,34 seconden. 

Frederick Troschke (La Chapelle) en Kessy van Berlo (Kaboom) waren goed voor de vierde en de vijfde plaats. 

Patrick Jonkmans (Picco) en Steve Lefevre (Paolo vd Bisschop) konden zich op de zevende en de achtste plaats klasseren. 

Klik hier voor alle resultaten