Guy Beyers springt op het podium in Youngster Tour finale Sentower Park

Guy Beyers springt op het podium in Youngster Tour finale Sentower Park

In Sentower Park werd zonet de finale voor 7- en 8-jarige paarden gesprongen. Het ging om een twee-fasen-rubriek en Sofia Westborg sprong naar de overwinning. Zij reed Cara 199 (v. Chap II) foutloos naar de finish in 32,48 seconden. 

Bertram Allen en Calculatus (v. Cachassini) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij lieten alle balken in de lepels en klokten af in 32,61 seconden. Guy Beyers werd de beste Belg op de derde plaats. In het zadel van Of Passion van den Dael 'v. For Passion d'Ive Z) sprong hij een foutloze ronde in 32,86 seconden. 

Robinson Maupiler (Johnnie Walker) en Catherine van Roosbroeck (Emir du Coeur des Collines Z) vervolledigden de top vijf. 

Andere Belgische klasseringen kwamen van Maria Magdalena Celotto (Kaniska Hc de La Falize Z) en Kim Heymis (Dirina OHZ). 

In het 1m40 kon Dennis Caubergs deze ochtend op het podium springen. Hij reed Cor vd Driehoeven Z (v. Calvaro Z) foutloos rond in 24,28 seconden. Dat leverde hem de derde plaats op. Jens Vandenberk en Cynthia Z (v. Calvados) eindigden ook in de top tien. Hun foutloze ronde in 25,31 seconden leverde hen de zevende plaats op. Guy Beyers en Mito vd Zilverenhoek (v. Mylord Carthago) eindigden op de achtste plaats.

Klik hier voor alle resultaten