Gregory Wathelet scoort in Youngster finale Sentower Park

Gregory Wathelet scoort in Youngster finale Sentower Park

In Sentower Park werden deze ochtend twee finales voor de jonge paarden gesprongen. In de finale voor 8-jarige paarden reed Bertram Allen naar de overwinning. Hij sprong een foutloze barrage in het zadel van Dawsons Flex (v. Flex A Bill) en klokte af in 32,45 seconden.

Abbie Sweetnam en Brown Star Z (v. Big Star Jr K) namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij sprongen een foutloze barrage in 33,90 seconden. Gregory Wathelet en Cocktail de Talma (v. Baloubet du Rouet) eindigden op de derde plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 34,32 seconden. 

Gilles Thomas (Feromas Van Beek Z) en Virginie Thonon (Zirkana Adelheid Z) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats voor hun rekening.

6-jarigen

In de rubriek voor 6-jarige paarden ging Kim Emmen met de overwinning aan de haal. Zij reed Astrid's Lad (v. Luidam Elite) foutloos door de barrage in 29,35 seconden. Bertram Allen en Quarzo Della Caccia (v. Quick Star) moesten vrede nemen met de tweede plaats. Voor Megan Laseur en Jamaica (v. Plot Blue) was er een derde plaats. 

De top vijf werd vervolledigd door Anna-Elisa Schäfer (Dice vd Pluimert) en Philippa W. Linde (Single Lord).

Klik hier voor alle resultaten