GP-winst voor Virginie Thonon

GP-winst voor Virginie Thonon

Alle resultatenIn een spannende barrage met slechts 4 deelnemers toonde Virginie Thonon zich de sterkste. In het zadel van Just The Way (v. Zirocco Blue) sprong ze in 40.11 naar de overwinning van deze 2* Grote Prijs. 

Thonon kwam als één van de 4 deelnemers van de barrage als de snelste over de eindstreep en verwees Claire Putters naar de tweede plaats. Putters sprong op de rug van High Fly Special (v. Chacco-Blue) een foutloze ronde in 42.50. De derde plaats was voor Steven Vermeir, die Magnum van het Steentje (v. Plot Blue) aan de start bracht van deze Grote Prijs van de Brussels Masters. 

Oakley Van Dorperheide (v. Elvis ter Putte) reed met Jan Vermeiren ook de barrage binnen maar tikte helaas wat balken aan. Het duo besloot hun tweede met 12 strafpunten in 50.80. 

Verder vinden we nog Rik Nauta en Kia Maria Vd Potaarde (v. Numero Uno), Judy Ann Melchior en Luke Lemon (v. Lord Pezi) en Camille Demolie en Chico Fino (v. Calido I) terug, deze Belgische combinaties konden zich niet plaatsen voor de barrage.