Gouden Laars: Dubbele winst voor Rik Nauta

Gouden Laars: Dubbele winst voor Rik Nauta

Later vandaag zal het 1M40 nog verreden worden maar deze namiddag werden er op de Gouden Laars op de Groentenjumping alvast drie rubrieken gesprongen. In het 1m30 reed Rik Nauta naar de overwinning. Hij liet het hout onaangeroerd met Ratina des Rondets (v. Qat Sous) onder het zadel en finishte in 26,64 seconden.

Aline Sercu reed T. Nefertiti Z (v. Tornesch) naar de tweede plaats. Zij hield de nul op de teller en finishte in 28,04 seconden. Stef Vanaert en Gup namen de derde plaats voor hun rekening. Ze sprongen een foutloze ronde in 28,04 seconden.

Thomas Thometschek (K-Junior William) en Tibo Hendrickx (Igor van't Palmenhof) vervolledigden de top vijf.

1m20

In het 1m20 was de winst voor Emy De Braekeleer. Met de 16-jarige Upsala De La Gadaille (v. Arpad Des Six Censes) onder het zadel, sprong ze een foutloze ronde in 63,54 seconden. Emma Gilgemyn en Bijou D Or Z (v. Balougran Z) eindigden op de tweede plaats. Rik Nauta en Uomini (v. Portofino) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 63,65 seconden.

Stijn Van Lent (Clay Z) en Rik Nauta (Cayenne van de Moerhoeve) namen respectievelijk de vierde en vijfde plaats voor hun rekening.

1m10

Ook in het 1m10 reed Rik Nauta naar de overwinning. Hij rekende hier op Titan D Hoyo (v. Kannan) om in 32,00 seconden naar de finish te rijden. Anke De Breucker (Justice van't Verloren Kost) en Emilia Hendrickx (Bontgirl Z) vervolledigden de top drie.

Klik hier voor alle resultaten