Goud voor Vereecke en Appelen in Opglabbeek

Goud voor Vereecke en Appelen in Opglabbeek

Tijdens het CSI3* 1m40 in Opglabbeek kon Jeroen Appelen de overwinning op zijn naam schrijven met Sina (v. Spiderman) met een tijd van 27.13 seconden. Ook Koen Vereecke liet alle balken liggen in Opglabbeek, tijdens het CSIYH1* 1m30/1m35 rubriek voor 7-en 8-jarige paarden won hij met Aramis Van't Leeuwerikenhof Z (v. Aimar van het Polderhof) met 60.76 seconden. 

Tijdens het CSI3* 1m40 werd het podium aangevuld door Duitsland, Richard Vogel werd tweede met Daymian 4 (v. Darco) met 27.14 seconden. Hij kon ook de tweede plaats bemachtigen met Floyo VDL (v. Baltic VDL) met 27.22 seconden. De vierde plaats ging naar David Will met Carthage 3 (v. Cascadello) en de Engelse Emma Stoker werd vijfde. 

Resultaten

Tijdens het rubriek voor 7-en 8-jarige paarden werd Angelica Augusston Zanotelli tweede en derde. De tweede plaats bemachtigde ze met Danna RJ (v. Quiz Time) met 62.02 seconden. De derde plaats kon ze bemachtigen met Jersey (v. Brainpower) met 62.15 seconden. David Will werd vierde en Emma Stoker kon opnieuw de vijfde plaats bemachtigen. 

Resultaten