Gold en LR-overwinning voor Constant Van Paesschen en Jérôme Guery in MET

Gold en LR-overwinning voor Constant Van Paesschen en Jérôme Guery in MET

Enkele minuten geleden heeft Constant Van Paesschen de Gold LR 1,45m van de MET in Spanje gewonnen. Eerder vandaag won Jérôme Guery ook de Gold 1,40m. 

QUICK RESULT Gold 1,45m

1. Constant Van Paesschen - Vendetta Treize
2. Joe Clee - Alzu Ohio
3. Pius Schwizer - Vient Tu du Rouet


Van Paesschen en Vendetta Treize (Diamant de Semilly) bleven onverslagen in 31,28 seconden. Joe Clee volgde voor de Britten op de tweede plaats met de Optimum vd Wellington-zoon Alzu Ohio in 31,94 seconden, de derde plaats was voor Pius Schwizer met Vient Tu du Rouet (Pezetas du Rouet). Julie Welles stuurde Nouvelle (Solitair) naar een Amerikaanse vierde plaats, Harry Allen werd vijfde met Calafrieda (Canto). 

Gold 1,40m

Ook hier was de overwinning voor ons land. Jérôme Guery stuurde Grace P (Toulon) naar de eerste plaats in 62,3 seconden. De tweede plaats was voor Julien Epaillard met Jalanta P (Catalano) in 64,56 seconden, Harry Allen werd nu derde met Gentleman (Vigaro). Niklaus Schurtenberger en Denise Wilson rondden de top vijf af. 

Silver 1,25m

Merithe Luyten wist verder zonet deze rubriek te winnen voor ons land met Generique Royale (C'est la Vie). Ze versloeg Will Edwards en Manuel Pinto, die tweede en derde werden. 

Klik hier voor alle resultaten.