Goethals, Vanhoutte en Bouckaert naar regionale winst

Goethals, Vanhoutte en Bouckaert naar regionale winst

Op zondag werd er in het Tiliahof een regionale wedstrijd van de WVUR gesprongen. De hoofdrubriek van de dag was een 1m10 voor paarden. Kimberly Goethals nam de overwinning mee naar huis. Excellent tikte weliswaar een balk uit de lepels maar haar tijd van 37,38 seconden leverde haar toch de eerste plaats op. 

Jonas Vanhollebeke en Kyara vd Heksehoeve Stal Dhc eindigden op de derde plaats. Ook zij kregen een springfout in de tweede fase en finishte in 41,05 seconden. Imke Debruyne (Jembe Van Stal Den Buiten) vervolledigde het podium. 

1m00

In het 1m00 ging het overwinning naar Sophie Vanhoutte. Met Diaz van't Hoveke onder het zadel, sprong ze een foutloze ronde in 31,94 seconden. Ruben Baekelandt en Pelvin volgden op de tweede plaats. Ze lieten alle balken in de lepels en finishten in 35,14 seconden. Bo Baekelandt vervolledigde het podium op de derde plaats. Met Marne onder het zadel, klokte ze af in 39,30 seconden. 

1m00 pony's

In het 1m00 voor pony's reed Enola Bouckaert naar de overwinning. Zij reed Tinkerbell van't Wezehof foutloos rond in 36,30 seconden. Sita Vandierendocnk en Pepita eindigden op de tweede plaats.

Klik hier voor alle resultaten