Gillles Dunon wint voor tweede dag op rij in Bonheiden

Gillles Dunon wint voor tweede dag op rij in Bonheiden

Voor de tweede dag op rij heeft Gilles Dunon het Belgisch volkslied laten klinken in Bonheiden. In de rubriek voor vijfjarigen won Dunon met Daiquiri Z.  Bij de zesjarigen won Riikka Harjula in het zadel van Hope's Justina.

Gilles Dunon bleef een Belgisch peloton voor met de Der Senaat 111-merrie, Daiquiri Z. Het duo bleef ruim twee seconden voor op Marjan de Wachter met onder het zadel Origi van de Maltahoeve (Marius Claudius). Caroline De Laet zet haar goede vorm ook verder en strandde ditmaal op de derde plek met Ola Kala de Regor (Darco).

De Laet sprong ook naar de vijfde plaats met Etna du Chateau (Quaprice Boimargot). De top vijf werd afgewerkt door Evelyn Vergauwen met Jadella (Verdi) op de vierde stek.

Bij de zesjarigen won de Finse Riikka Harjula met Hope's Justina (Last Mans Hope). Met een nipt verschil volgde de Nederlandse springruiter, Daan van Geel op de rug van Il Cavallo V L (Callahan VDL). Patrick Döller vervolledigde het podium met onder het zadel Rich Girl (N'Oubliez Jamais).

Alle resultaten