Gilles Thomas en Olivier Philippaerts imponeren in 1.60m GCL Shanghai!

Gilles Thomas en Olivier Philippaerts imponeren in 1.60m GCL Shanghai!

Terwijl Jérôme Guery in de eerste 1.55m omloop van de Global Champions League van Shanghai scoorde, sprongen Gilles Thomas en Olivier Philippaerts in de 1.60m tweede omloop in de prijzen.

In het individuele klassement van de tweede omloop sprong Marlon Modolo Zanotelli naar de winst met de 11-jarige Cornest (Balou du Reventon). Het duo bleef ruim twee seconden voor op de Ier, Michael Duffy met onder het zadel de 10-jarige zoon van Cachassini, Cantano 32. Duitsland's Daniel Deusser en Gangster v/h Noddevelt (Eldorado vd Zeshoek) vervolledigden de top drie.

Het duo werd opgevolgd door Belgisch kampioen, Gilles Thomas. De Belg volgde met Luna van het Dennehof (Prince van de Wolfsakker). De top vijf werd foutloos afgewerkt door Andreas Schou en de 11-jarige BWP-ruin, Napoli vh Nederassenthof (President).

Olivier Philippaerts volgde op plaats zes. Philippaerts plaatste zich met de negenjarige BWP-merrie, Poppemieke JW van de Moerhoeve (Vigo d'Arsouilles). 

Shanghai Swans winnen op eigen terrein!

In de GCL teamcompetitie sprongen de Shanghai Swans naar de winst. Voor het team kwamen Pius Scwhizer en Daniel Deusser aan de start. Het duo noteerde een volledig foutloze omloop en verwezen zo Istanbul Warriors naar de tweede plaats. Met twaalf punten volgden Angelica Augustsson Zanotelli en Andreas Schou voor de Doha Falcons. 

Aan de start van dit team kwam oa. Jérôme Guery met Come Away Flamingo Z (Cardento) en met Careca LS Elite (Carusso LS La Silla).

Individuele uitslag