Geysen en Van Rossum winnen op STX Cyclus

Geysen en Van Rossum winnen op STX Cyclus

In het Woutershof in Hasselt werd gisteren de laatste dag van de STX cyclus gesprongen. Bij de 7-jarigen ging de overwinning naar Jelle Geysen. Hij reed Nadale Van Dorperheide (v. H&M Zilverstar T) foutloos naar de finish in 30,64 seconden. 

Edwin Franco en Desperado Z (v. Der Senaat) namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij sprongen een foutloze ronde in 30,86 seconden. Raf Mols en New White M (v. Breemeersen Adorado) namen de derde plaats voor hun rekening.

Jelle Limbourg (Hunger Games du Champ du Bois) en Christoph Verheyen (Indiana-K van't Kattenheye) namen respectievelijk de vierde en vijfde plaats voor hun rekening.

6-jarigen

Bij het tweede deel van de 6-jarigen ging de winst naar Steven Van Rossum. Hij reed een foutloze ronde met Orlando Van Klapscheut (v. Marius Claudius) en finishten in 26,04 seconden. Nico Baert en V'Amourette (v. Vipolyte Z) namen de tweede plaats voor hun rekening. Ze hielden de nul op de teller en finishten in 26,47 seconden. Ivan Dalton en Oona van d'Heerlijkheid (v. Kannan) eindigden op de derde plaats.

Brent De Smit (Obama Van't Laer) en Walter Lelie (Obviously Horta) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten