Geenens wint Cavalor Cup manche Vosselaere

Geenens wint Cavalor Cup manche Vosselaere

Niki Geenens heeft er een erg succesvol weekend opzitten. De amazone reed niet enkel naar de overwinning in het kampioenschap van de HROV, ze kon ook de manche van de Cavalor Cup op haar naam schrijven.

Ze rekende op Gazelle van de Vaelenberg om in 51,59 seconden naar de finish te rijden. Daphne Steenssens en Etna E namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij konden eveneens de nul behouden en finishten in 52,35 seconden. Voor Florence De Brabander en Jonkvrouw van het Landjuweel was er een derde plaats na een foutloze ronde in 58,96 seconden. 

Paul De Stoop (Robin De Fagnet) en Rob Blondeel (Doga D'Amour Z) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats voor hun rekening.

1m05

In het 1m05 reed Hebe De Maeyer naar de overwinning. Zij sprong een foutloze ronde in het zadel van Rocky's Ryan SB en klokte af in 47,25 seconden. Joel Hamers en Che Chin namen de tweede plaats voor hun rekening na een foutloze ronde in 47,94 seconden. Xantia Van Assche en Barthel van de Claevervallei vervolledigden het podium.

Klik hier voor de resultaten