Geenens en Van Es ook op zondag nek aan nek in het Azelhof

Geenens en Van Es ook op zondag nek aan nek in het Azelhof

In het Azelhof werd op zondag op Silver niveau gesprongen en opnieuw ging het tussen Niki Geenens en Danny van Es voor de prijzen. Dit keer was de buit eerlijk verdeeld: Van Es schreef het 1m15 op zijn naam en Geenens won het 1m25.

Geenens rekende hiervoor op Gazelle van de Vaelenberg. Het duo liet het hout onaangeroerd en klokte af in 20,85 seconden. Hiermee was ze ruim een seconde sneller dan Van Es die met Zico V op de tweede plaats strandde. Het duo liet alle balken in de lepels en finishte in 21,91 seconden. Geenens en Helios vd Spelonckhoeve (v. Dulf van den Bisschop) eindigden ook op de derde plaats. Ze deelden die derde plaats met Rik Nauta (Cayenne van de Moerhoeve) na exact dezelfde chrono. 

Danny Van Es (Go For It Ninohorse) vervolledigde de top vijf.

1m15

In het 1m15 reed Danny van Es naar de overwinning in het zadel van Go For It Ninohorse (v. Cartier van de Heffinck). Het duo sprong een foutloze ronde in 23,07 seconden. Anke de Breucker en Justice van't Verloren Kost (v. Cicero Z van Paemel) volgden op de tweede plaats. Danny van Es (Zico V) vervolledigde het podium.

Andere top vijf klasseringen waren voor Annouch Danneels (Oakingham Francescca) en Anke de Breucker (Fashion TCS).

Klik hier voor alle resultaten