Frédéric Vernaet triomfeert als winnaar in CSI2* 1,45m van Knokke, ook Koen De Waele en Anouch Danneels winnen

Frédéric Vernaet triomfeert als winnaar in CSI2* 1,45m van Knokke, ook Koen De Waele en Anouch Danneels winnen

De CSI2* 1,45m van Knokke is zonet ten prooi gevallen aan Frédéric Vernaet en zijn tienjarige Toulon-dochter Dauphine van T&L. Koen De Waele won de rubriek voor zevenjarigen, Anouch Danneels schreef de CSI* 1,10m op haar naam. 

QUICK RESULT 1,45m

1. Frédéric Vernaet - Dauphine van T&L
2. Petronella Andersson - Castres vd Begijnakker Z
3. Dayro Arroyave - El Vitorioso d'Ecaussinnes


Vernaet stuurde Dauphine in een snelle 40,36 seconden doorheen de barrage, de enige foutloze combinatie. Andersson volgde voor Zweden met de Zangersheideruin Castres (Coriano Z) in 38,02 seconden met vier strafpunten, een kleine halve seconde sneller dan Arroyave en El Vitorioso voor Colombië. Ook zij mikten één balk tegen de grond. 

De vierde plaats ging naar Niels Bruynseels. Hij finishte met Liarada S (Diarado), een jonge achtjarige merrie, in 42,46 seconden met 8 strafpunten. Valentine Petit-Jean en Patchouli de Muze Z (Ponsee V) werden vijfde voor Zwitserland. 

Stephanie Andries werd zevende met Gibria-B (Quality Time). 

CSIYH 7

Koen De Waele reed met Simply Magic KDW Z (Scendix) als beste over de finish, een kleine seconde sneller dan Thomas Rousseau met GFE Candy de Nantuel (Luidam) voor Frankrijk. Lorenzo De Luca en Malissa de Muze (Vigo) werden verde voor Italië, met George Z (Kannan) werd De Luca ook vijfde. Agustin Covarrubias werd vierde. 

CSI* 1,10m

De overwinning ging hier naar Annouch Danneels met Oakingham Francessca (Action-Breaker). Zij waren een halve seconde sneller dan de Britse Stacey Willsone met CSF Olympic Lady (Luidam), Alice Oost werd voor ons land derde met Moujik's Boy Z (Moujik de Souhan). 

Klik hier voor alle resultaten.