Foutloze start voor Constant van Paesschen en Gaetan Decroix in Oliva

Foutloze start voor Constant van Paesschen en Gaetan Decroix in Oliva
Constant van Paesschen en Gaetan Decroix zijn opnieuw van de partij in het Spaanse Oliva om er wederom hun jonge paarden aan het daglicht te brengen. In de opwarmronde waar er enkel gekeken werd naar de fouten en de tijd niet telde sprongen de twee Belgen alvast zonder enige fout bij de vijfjarige paarden. 

Decroix begeleidde Kismie d'Eden Z (v. Kannan) op haar foutloze ronde. Het duo was vorige week nog goed voor de vijfde plaats in Oliva. De mede-eigenaar van Quel Homme de Hus (v. Quidam de Revel) kwam er met een nakomeling van de vice-wereldkampioen aan de start. Quel Charmeur d'Eden Z eindigde met drie springfouten. 

Voor van Paesschen zette Hoedic du Haut Noyal (v. Andiamo Semilly) zijn beste beentje voor en raakte ook geen enkele balk. Onder de Belgische vlag startte ook Laurens Meynaerts, hij besloot deze opwarming met vier strafpunten voor Red Bull M (v. Nixon van 't Meulenhof). 

Bij de zesjarigen kon van Paesschen ook Qosito van de Koekoek (v. Mosito van het Hellehof) foutloos houden. Voor België deden eveneens Leonie Peeters met Quint BT (v. Iron Man van de Padenborre) en Fabienne Daigneux-Lange met Vigo d'Fee de Septon Z (v. Vigo d'Arsouilles) het goed en hielden het hout in de lepels. 

Alle resultaten