Flore De Winne en Larissa Pauluis imponeren in CDI5* Compiègne!

Flore De Winne en Larissa Pauluis imponeren in CDI5* Compiègne!

De internationale dressuursport kwam afgelopen weekend aan de start in het Franse Compiègne. In de Grand Prix en Grand Prix Special liet de Belgische amazone, Flore de Winne zich opvallen!

In de landenprijs reed Jeroen Van Lent met zijn Belgische team naar een zesde plaats. Onder het systeem van de Olympische format, nl. drie combinaties per land, zonder schrapresultaat, blikt Van Lent alsnog tevreden terug. "We weten waar de werkpunten zich bevinden".

Op zaterdag imponeerde de Belgische amazone, Flore De Winne met Flunn FRH (Tannenhof's Fahrenheit) als beste Belgische duo. Het duo reed met 72,326% naar een negende plaats. BElgisch kampioene, Larissa Pauluis verzamelde met Flambeau (Ampere) een totaal van 72,826%, goed voor de twaalfde plaats. Proefwinst was er voor Frederic Wandres en Duke Of Britain FRH (Dimaggio). Het paar reed naar 76,304%.

De 5* Grand Prix Special was weggelegd voor Daniel Bachmann Andersen en Vayron (Vitalis). HEt duo won unaniem met 75,745%. Flore De Winne loodste haar Flynn FRH naar de zevende plaats met 70,681%. Larissa Pauluis volgde met haar Olympisch paard, Flambeau op plaats 8 (70,596%).

Alle uitslagen