Femke de Graaf en Charline Vandergeeten houden Belgische eer hoog in Opglabbeek

Femke de Graaf en Charline Vandergeeten houden Belgische eer hoog in Opglabbeek

Op het Sentower Park  hebben Femke de Graaf en Charline Vandergeeten de Belgische eer hoog in het vaandel gehouden deze middag. Vandergeeten sprong op het podium in de 1.20m rubriek. De Graaf liet zich opvallen in de young horses proef.

In de 1.20m rubriek verzekerde Alexandra Crown een Amerikaanse winst met de 13-jarige KWPN-merrie, Basic (Silverstone). Het paar bleef ruim één seconde voor op de Ierse amazone Jessica Burke met Iron Lady Sr W. Voor eigen publiek vervolledigde Charline Vandergeeten het podium met de 6-jarige Natoe (Jivago d'Arsouilles). Ook Femke de Graaf sprong in de prijzen met Lajos van de Bosbeek (Ogano Sitte).

Bij de vijf-en zesjarigen hield de Ier, Jason Foley de concurrentie achter zich. Op de rug van de vijfjarige Los Angeles-merrie, Lady Angeles hield Foley als enige de chrono onder de 28 seconden. Martine Riesel volgde op de tweede plek. In het zadel van Ice Cream (Blend) bleef Riesel Jessica Burke met Nikita van het Geinsteinde (Elvis ter Putte) voor.

De Belgische amazone, Femke de Graaf volgde op de vierde plaats met Stoeterij d'Heyboght's gefokte Nouvelle d'Heyboght (Cabrio vd Heffinck).


Alle resultaten