Jérôme Guery zet zegereeks verder!

Jérôme Guery zet zegereeks verder!

De Belgische combinaties blijven scoren in Spanje. In de Bronze Tour liet Fabienne Daigneux-Lange zich opvallen. In de 1.40m Gold rubriek zette Jérôme Guery zijn zegereeks verder met sBs-ruin, Great Britain V!

In de 1.40m Gold rubriek was er geen houden aan Jérôme Guery met de 12-jarige Great Britain V (Nabab de Rêve).  Guery schreef zo de 1.40m rubriek op naam, voor de tweede dag op rij. Ditmaal bleef het paar ruim één seconde voor op Olivia Sponer en Crazy Girl (Corlensky G). Op de derde plaats volgde Ellen Whitaker met SF-merrie, Demi Louvo (Vigo Cece).

Fabienne Daigneux-Lange schittert!

Deze ochtend sprong Fabienne Daigneux-Lange op het podium van de 1.40m Bronze Tour. De Belgische diende enkel Sylvain Poncet met Elle du Luc (Upsilon) voor zich te dulden. Samen met de 10-jarige merrie bleef de Franse springruiter ruim drie seconden voor op Fabienne Daigneux-Lange en haar eigen gefokte, Bb d'Fee Sauveniere Z (Balou du Rouet). De derde plaats kwam op naam van Giorgia Brivio en sBs-hengst, Hooligan Chavannais (Boosty Chavannais).

Net buiten de top drie strandde Andries Schepers met BWP-merrie, Mouse van het Langwater (Wiensender) op de vierde plaats. In de top tien wisten ook Patricia Guery en Melissa Laenen zich te plaatsen.

Guery loodste, Damoiselle Froufrou (Rock'N Roll Semilly) foutloos naar de achtste plek. Melissa Laenen plaatste zich op de tiende plek met Jax LVP (Cornet Obolensky).

Uitslag