Opnieuw winst voor Laura Logé

Opnieuw winst voor Laura Logé
Rik Geirnaert - Cooley SurpriseHet weekend van 7-8 september was het traditiegetrouw tijd voor Cross Deurle. In de wijde omgeving bekend. Op zaterdag was er een nationale wedstrijd op B en L niveau, zondag stond er de communautaire en vrije cross op het programma. De organisatie van Cross Deurle heeft weinig ambitie om een hoger wedstrijdniveau te bereiken, maar hun formule werkt en deze wedstrijd is dan ook uitgegroeid tot een van de mooiere wedstrijden op de kalender.

In de reeks Jonge Paarden was het Belgisch Kampioen Junioren Laura Logé met Lily Maleen die de winst pakte. Tweede plaats was voor Rik Geirnaert met Cooley Surprise. Margo van Nijnatten werd derde met Diretty CS.

Eros, het paard dat het BK Junioren kon gewonnen hebben met Ward Revyn, won nu de LY reeks onder Nele Revyn. Ward had voor het BK zijn ander paard Sancerre gekozen, waarmee hij uiteindelijk zevende eindigde.

De reeks Licht werd gewonnen door Dorien De Swaef met Quinten de Ferann. Zij werd gevolgd door Jan D’Hondt met Arianna van de Blauwezaal en Eline Tack met Zofier.

Overige winnaars waren:

Lo: Sara Broekaert – Ms Estee

PM: Jilly Laros – Veenstra S Vip

PL: Mauro Soeteman – Orchod’s Zeneta

B: Mooney Lyse – Fairytale Princess D

Bo: Celine De Cabooter – Harlene van het Eikenhof

Bron: Equnews
Foto: Nifin.be