Nieuwe overwinning voor Jasper Peeters

Nieuwe overwinning voor Jasper Peeters

De Nationale Kampioenschappen van LRV zijn achter de rug, maar dat betekent absoluut niet dat de LRV-werking stilvalt. De komende weken duiken de LRV-eventingruiters zowel bij de paarden als bij de pony’s het bos en de velden in voor het eerste luik van het LRV-eventingseizoen 2014-2015.


Jasper Peeters wint week na nationale titel groepsdressuur opnieuw


LRV Merksplas opende afgelopen zaterdag het nieuwe eventingseizoen. De eerste winnaar in de hoogste reeks reed vorige week nog mee in het winnende achttal van LRV Rijkevorsel en mocht in Merksplas alweer op het podium. Jasper Peeters (foto) kwam met Kandor van Orchid’s (v. Kanshebber) als leider uit de dressuur. Hij bleef knap foutloos in de cross country en deed dat nog eens over in het springparcours. Verdiende winst dus voor de 15-jarige ruiter van LRV Rijkevorsel. Afgelopen zomer was Peeters ook al aan het werk op het EK eventing voor pony's.


Michelle Malisart van de organiserende vereniging Merksplas bleef eveneens foutloos en reed naar een tweede plaats met Calimero. Het brons was voor Charlotte Vanduppen van LRV Gierle met Sunny Boy. In ‘reeks 4’ is de eerste overwinning van het nieuwe seizoen voor Gauke Simons van LRV Wuustwezel met Bovenheigraaf’s Carlo (v. Molenaars Golden King).