Lara de Liedekerke haalt brons in Lignières

Lara de Liedekerke haalt brons in Lignières
Lara De Liedekerke - Alpaga d'ArvilleDe CCI van Lignières van afgelopen weekend was één om snel te vergeten voor de meeste Belgische ruiters. Enkel Lara de Liedekerke wist haar in beide reeksen te klasseren.

In de CCI 2* wist ze de derde plaats te halen met de negenjarige SF merrie Quella Langonnaise en een dressuurscore van 46.0 waar er niets meer werd bijgeteld. Verder was de volledige top 5 Frans gekleurd met als winnaar Bertrand Vuatoux en Risotto Mail (v. Jaguar Mail, 45.5). Giel Vanhouche met Figaro de Verby werd 42ste. Valentine Gabriel met Chopin van’t Kattekwaad werd geëlimineerd in de jumping.

In de CIC1*was de winst weer voor Frankrijk. Maxime Livio had met RNH MC Ustinof de winnende score van 39.1. Lara werd achtste met de zevenjarige Alpaga d’Arville (v. Wunder Boy van de Zuuthoeve). Deze combinatie is gekwalificeerd om volgend weekend aan het WK van de zevenjarigen deel te nemen. Candice Bibot en Cairo werden 77ste na twee weigeringen in de cross. Giel Vanhouche, Laura Logé en Lara (met Averouge des Quatre Chenes) werden geëlimineerd in de cross.