Evelyne Putters en Coline Brants houden Belgische eer hoog in Brussel

Evelyne Putters en Coline Brants houden Belgische eer hoog in Brussel

De springsport gaat verder bij Stephan Conter in Brussel. In de 1.40m cSI2* rubriek zette Evelyne Putters het beste resultaat voor eigen publiek. De proefwinst kwam op naam van de Noorse Maria Louise Kingsrod met de SF-hengst, Urioso de Laume. Samen met de zoon van Diams du Grasset bleef de Noorse, Ransome Rombauer voor.

In het zadel van Ayade Hero Z (Aganix du Seigneur) verwees Rombauer Linn Hamann met Crystal Clear (Clearway) naar de derde plaats in de 1.40m rubriek. Net buiten het podium kleurde de top vijf verder Belgisch.

Evelyne Putters strandde op de vierde plaats in het zadel van de 12-jarige Carambole-merrie, Eye of the Tiger. Philippe Vanderhasselt volgde op de vijfde plek met zijn Fenne (Namelus R).

Coline Brants houdt Belgische eer hoog in CSI1*

In de opvolgende CSI1* wist Sara Maria Hank Guerreiro de Belgische amazone, Coline Brants van de winst te houden. De Mexicaanse amazone won met H5 Cadiva (Canoso). De merrie komt uit de stallen van Zoe Conter's partner, Carlos Hank. Coline Brants volgde met Gitana van het Molenhof (Heartbreaker) op de tweede plaats.

Het paar verwees zo Alexandra Crown naar de derde plaats. Samen met Basic (Silverstone) bleef de amazone, Sylvie Morrier met Jet Set du Beaumont voor.

Uitslagen