Eva Jennen en Saartje Joosten scoren in Opglabbeek

Eva Jennen en Saartje Joosten scoren in Opglabbeek

Deze ochtend was de jeugd vroeg uit de veren op het Sentower Park in Opglabbeek. In de pony rubriek snelde Orla Duffy naar de 1.25m winst met Vales Blue Song. De 1.30m junioren proef kwam op naam van de Britse Nicole Lockhead Anderson met Azolette.

In de 1.30m junioren rubriek hield enkel Nicole Lockhead Anderson de chrono foutloos onder de 55 seconden. Samen met de 6-jarige Azolete (Commisaris) bleef de Britse zo Ciaran Nallon met Hennessy (Eldorado vd Zeshoek) voor. De Nederlandse amazone, Iris Michels vervolledigde het podium met haar 9-jarige Calvino Z-dochter, Cristal Utopia Z. 

Net buiten het podium sprong Eva Jennen de prijsuitreiking binnen. Jennen loodste haar For Pleasure-zoon, Forlando foutloos naar de zesde plek.

De 1.25m ponyrubriek schreef Orla Duffy de eindwinst op naam. Met Vales Blue Song (Vales Blue Rebel) bleef Duffy ruim één seconde voor op Saartje Joosten met Kaatje van de Beekerheide (Kantje's Ronaldo). Henry Squibb vervolledigde de top drie met onder het zadel Kilcurry Dawn.

Uitslag 1.30m J

Uitslag 1.25m P