Estee Bomere wint de eerste en tweede plaats tijdens Grote Prijs in Vosselare

Estee Bomere wint de eerste en tweede plaats tijdens Grote Prijs in Vosselare

Estee Bomere kon zowel de eerste als de tweede plaats bemachtigen afgelopen weekend in Vosselare tijdens de Grote Prijs 1m25. Met History Van't Ameldonk Z (v. Horion de Libersart) kon ze goud bemachtigen, zilver kon Bomere bemachtigen met Caelum Ter Wilgen. Estee was meteen ook de jongste deelneemster in de Grand Prix. 

Evert Van Mele werd derde met Labrusca de Muze, Yana Jansegers werd vierde en de vijfde plaats ging naar Yentl Baert. 

Op zaterdag won Femke Verschelden met Shaniks Mercedes tijdens de 1m10 de tweede plaats ging naar Juliette De Wilde, de derde, vierde en vijfde plaats gingen naar Femke Verschelden, Jill Bertels en Louise Embo. Thomas Baukeland kon de overwinning op zijn naam schrijven tijdens de 1m20 met Ho-Chi, een nakomeling van Toulon. Ayco Bauwens werd tweede met Lemmy MS Z en Kristof Moureau werd derde. Paul de Stoop werd vierde en Daisy Polspoel werd vijfde. 

Op zondag won Kiano Teirbood de eerste plaats tijdens het 1m05, Hebe De Maeyer werd tweede en ook de derde plaats was weggelegd voor Teirbood. Jana Bogaert en Joel Hamers konden de vierde en vijfde plaats bemachtigen.

Nikki Geenens won het 1m15 met Gazelle van de Vaelenberg, ook zilver kon ze op haar naam schrijven met Helios v/d Spelonckhoeve, Yana Jansegers werd derde, Estee Bomere kon hier de vierde plaats op haar naam schrijven en Davy Kesteloot werd vijfde. 


Alle resultaten vind je hier.