Emilie Conter laat opnieuw de Brabançonne weerklinken in Oliva

Emilie Conter laat opnieuw de Brabançonne weerklinken in Oliva

In Oliva ging de dag van start met een 1m40 rubriek van de Gold competitie. De winst bleef in Belgische handen: Emilie Conter rekende op Clochard (v. Kashmir van Schuttershof) om in 62,12 seconden een foutloze ronde te springen. 

Harry Charles en Gelano (v. Eldorado vd Zeshoek) eindigden op de tweede plaats. Zij slaagden er eveneens in om een foutloze ronde te springen en finishten in 65,70 seconden. Katrin Eckermann maakte de top drie compleet. Zij reed Tiamo Z (v. Otangelo) foutloos naar de finish in 67,65 seconden. 

Adeline Hecart (Colchique du Gibet) en Ruben Romp (Hiek'N) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

Andere Belgische klasseringen kwamen van Anthony Philippaerts (Jango S), Vincent Lambrecht (Catwalk Harry) en Elisa Strubbe (Never Alone van't Heike). 

Bronze 1m20

In het 1m20 van de Bronze competitie reed Louis Lambrecht naar de tweede plaats. In het zadel van Valentino D Auge (v. Guarana Champeix) liet hij alle balken in de lepels en finishte hij in 56,38 seconden. Stephane Monti reed naar de overwinning. Hij reed de Selle Français merrie Virgin des Flagues (v. L'Arc de Triomphe) foutloos naar de finish in 52,33 seconden. Richard Jenkinson en Seaburg (v. Mermus R) vervolledigden de top drie. 

Klik hier voor alle resultaten