Emilie Conter en Thomas Hermann zorgen voor opeenvolgende Belgische overwinningen in Lier

Emilie Conter en Thomas Hermann zorgen voor opeenvolgende Belgische overwinningen in Lier

Terwijl Emilie Conter de proef CSI2* 1,40m won in Lier, zorgde Thomas Hermann voor een opeenvolgende Belgische overwinning in de CSI* 1,10m. 

QUICK RESULT

1. Emilie Conter - Clochard
2. Gilles Thomas - Futricia van Beek
3. Zak Beesley - Ultima


Conter en de elfjarige sBs'er Clochard (Kashmir van Schuttershof) wonnen de CSI2* in een snelle tijd van 24,42 seconden. Hiermee was ze een ruime halve seconde sneller dan Gilles Thomas, die met Futricia van Beek (Diarado) volgde op de tweede plaats. Hij was dan weer een halve seconde sneller dan Zak Beesley met Ultima (Casall) voor de Britten. 

Op de vierde plaats zagen we de Braziliaan Joao Victor Castro met Touch of Class (Comme Il Faut). Bertram Allen volgde met Angela de Kreisker (Clinton) op een Ierse vijfde plaats. Gilles Thomas stuurde Luna vh Dennehof (Prince vd Wolfsakker) naar de zesde plaats, Leonie Peeters, Filip Lacus, Pieter Clemens en Alain Collette konden de rest van de top tien voor ons land grijpen. 

CSI* 1,10m

Thomas Hermann en Daloae finishten als winnaars in deze proef. Daniela Hernandez Olmos en Vermouth ter Schaatsputte (Kashmir van Schuttershof) volgden als tweede, Marion Knaebel werd derde. De vierde en vijfde plaats waren voor Julie Pascale Ruant en Geert Van Den Branden. 

Klik hier voor alle resultaten.