Emilie Conter en Portobella van de Fruitkorf schitteren in 1.50m Ranking van Wiesbaden!

Emilie Conter en Portobella van de Fruitkorf schitteren in 1.50m Ranking van Wiesbaden!

Straks staat de 1.55m CSI4* Grand Prix in Wiesbaden op het programma. Zojuist werd de 1.50m Accumulator verreden. In deze Longines Ranking rubriek sprong Emilie Conter, als één van de laatste aan de start, op het podium! Voor eigen publiek noteerde Nicola Pohl de snelste chrono. Samen met de 14-jarige Arlo de Blondel (fokker: Michel Ruel) dook ze als enige foutloos onder de 60 seconden chrono.

De Duitse amazone en haar 14-jarige SF-ruin bleven zo ruim één seconde voor op België's, Emilie Conter met de negenjarige BWP-merrie, Portobella van de Fruitkorf (Bamako de Muze, fokker: Willy Blocken). Conter en de dochter van Bamako de Muze waren net geen vier seconden rapper dan Clara Blau en Lavinia TL (Eurocommerce Washington).

Net buiten het podium strandde Stephi de Boer met Obvious and Pure Z (Orlando) voor MAthias Nordheden Johansen en de negenjarige Ippolito (I'M Special de Muze).

Ook Abdel Said sprong in de kijker. De Belg kwam reeds vroeg in het parcours aan de start. Samen met zijn 11-jarige Bonne Amie (A Big Boy) strandde Said uiteindelijk op de twaalfde plek.

uitslag