Emanuele Gaudiano maat te snel in CSI4* opening Moerzeke

Emanuele Gaudiano maat te snel in CSI4* opening Moerzeke

De 1.40m CSI4* openingsrubriek in Moerzeke leverde topsport. In deze Prijs Dunas Barbate kwam Emanuele Gaudiano als voorlaatste aan de start. Samen met de 9-jarige KWPN-ruin, Julius D (Arezzo VDL) sprong de Italiaan uiteindelijk naar de winst.

Lange tijd stond de immer sympathieke Roger-Yves Bost op kop. Uiteindelijk won Gaudiano met zijn zoon van Arezzo VDL op net geen drie seconden verschil. De Italiaan verwees zo 'Bosty' naar de tweede plaats met zijn Ever de Turan (Kannan). De Nederlandse springruiter, Kevin Jochems vervolledigde de top drie in het zadel van Looks Good de Liebri Z (Lector van den Bisschop).

Het paar werd opgevolgd door Alexa Ferrer die met Casanova Zsz (Cesano 2) voor bleef op Pedro Grandi Backheuser met Hobbit du Houmier (Jenson van 't Meulenhof). De voor Azebeidjan rijdende Belg, Patrick McEntee volgde met Ariste Mury Marais Z (Aktion Pur Z) op plaats zes.

Belgische sterkhouder bleek Karel Cox. Op de rug van l'Esmeralda Van 't Meulenhof (Nabab de Rêve) sprong Cox foutloos naar de negende plaats. Jeroen Appelen volgde foutloos met Balou's Paul PS (Baloubet du Rouet) op plek 10.

Uitslag