Elise Arroyave neemt zilver mee naar huis in de CSI 3* competitie van Oliva

Elise Arroyave neemt zilver mee naar huis in de CSI 3* competitie van Oliva

In Oliva wordt deze week de CSI 3* Mediterranean Equestrian Tour georganiseerd. Elise Arroyave werd deze ochtend tweede in de Bronze 1 1.10m proef. Iets later werd ook de 1.40m proef georganiseerd waarin Fabienne Daigneux-Lange het goed deed. 

In de 1.40m proef deden de Belgen het goed. Zij behaalden een vierde en een achtste plek. De eerste plaats was voor Lindsay Douglass met Butterfly Tibri Z (v. Berlin) in een tijd van 30.11 seconden. De tweede plaats was Noora Von Bülow met Lucky Lisa (v. Heartbeat) in een tijd van 31.00 seconden. Susana Epaillard wist samen met Urpita One (v. Lauxley de Breve) de derde plaats te bemachtigen in een tijd van 32.14 seconden. 

De vierde plaats was voor onze Belgische combinatie. Fabienne Daigneux-Lange reed met Bd d'Fee Sauveniere Z. Björn Nagel werd vijfde met Kimono vd Bisschop. 

Bertrand Genin (Londozette Blue PS) werd achtste. 

Klik hier voor de resultaten 

De tweede plaats in de 1.10m proef was voor onze Belgische ruiter Elise Arroyave samen met Urfe du Godion (v. Luccianno) in een tijd van 51.63 seconden. 

Verder reed Juliette Herpoel (Carrera Kdw Z) naar een mooie achtste plaats. Er stonden ook enkele Nederlandse ruiters in de top 10. Zo scoorde Hilde Woudstra met Lyminka B een negende plek en met La Luna Balia een tiende plek. 

Klik hier voor de resultaten