Elisabeth Messeman en Anna-Elisa Schäfer winnen in Sentower Park

Elisabeth Messeman en Anna-Elisa Schäfer winnen in Sentower Park

Deze ochtend werden er in het Sentower Park al twee rubrieken afgewerkt. De eerste proef van de dag was een 1m10 rubriek, het 1m20 stond daarna op het programma. 

Het 1m10 werd gewonnen door Elisabeth Messeman. Zij reed de 18-jarige Non Stop del Boschetto (v. Non Stop) foutloos naar de finish in 34,62 seconden. Hiermee bleef ze Scott Diffey voor die op de tweede plaats eindigde. Diffey reed Ninja vd Heffinck (v. Namelus) foutloos rond en finishte in 38,09 seconden. Georges Trulemans en Jacadilou GP Bois Madame (v. Peppermill) namen de derde plaats voor hun rekening.

Sofia Westborg en Guinea EB Z eindigden op de vierde plaats. Damien Doyle en Del Ray of The Lowlands (v. Diamant de Semily) volgden op vijf.

In het 1m20 ging de overwinning naar Anna-Elisa Schäfer. Zij sprong een foutloze ronde in het zadel van Made of Candy (v. Cassini) en finishte in 29,49 seconden. Léa Baltus en Spirit D'Allez (v. Airborne Montecillo) volgende op de tweede plaats. Ook zij hielden de nul op het scorebord en finishten in 31,62 seconden.

Kai Sundag en Cosmos T (v. Comics) vervolledigden de top drie. Jan Vlemmix (H. Rubertha) en Martina Riesel (Ice Cream) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten