Elisa Strubbe pakt zilver in de 1.30m Grote Prijs van Oudsbergen

Elisa Strubbe pakt zilver in de 1.30m Grote Prijs van Oudsbergen

In het Sentower Park vond zonet de slotrubriek plaats. In deze CSI1* Grote Prijs stond het parcours gebouwd over een hoogte van 1.30m. Van de zeventien ruiters die zich kwalificeerden voor de jump-off, lieten er elf het hout in de lepels liggen. Elisa Strubbe zorgde voor de beste Belgische prestatie en greep net naast de winst. Ook Ines van den Bosch scoorde een top vijf plaats. 

Lucile Rybicki was met Gymphonie (v. Vingino) iedereen te snel af en het duo nam de eerste plaats voor hun rekening. In 33,29 seconden noteerden zij de winnende tijd. België kon rekenen op Elisa Strubbe die met de merrie Fantasy van de Windeweg (v. Numero Uno) naar een mooie tweede plaats reed. Met een tijd van 33,43 seconden waren ze de Ier Sven Joseph Hadley te snel af. Hij kon rekenen op op zijn vosse ruin Garryduff Jar Of Hearts (v. Zandeur) om het podium te vervolledigen. Ze hadden 33,91 seconden nodig om een foutloze omloop te rijden. 

Aurore Christen (Chipolini Vm Z) nam genoegen met een vierde plaats. Ines van den Bosch (Paris van de Berghoeve) nam de vijfde plaats voor haar rekening. 

Andere Belgische klasseringen waren er voor Dennis Caubergs (Enya de Talma) en Gert-Jan Hubrechts (Coco van de Helle). 

Klik hier voor de resultaten.