Zevende plaats voor Jeroen Devroe in Grand Prix CDI Le Compiegne

Zevende plaats voor Jeroen Devroe in Grand Prix CDI Le Compiegne
De dressuur ruiters zijn dit weekend actief op het CDI van Le Compiegne. Daar stond er als openingsrubriek een driesterren Grand Prix op het programma. Het is Malin Wahlkamp-Nilsson die met Eddieni (v. johnson) naar een score van 71.565% weet te rijden.

Ze blijft er zo Emma Hindle voor die met Romy del Sol op de tweede plaats eindigde met een score van 70.457%. Heike Holstein neemt dan met Sambuca de derde plaats voor rekening met een score van 70.435%,

Voor Jeroen Devroe was er met Eres DL een zevende plaats. Devroe stuurde de Sir Lui nakomeling naar een score van 68.848%.

Zevenjarigen

In een rubriek voor de zevenjarigen stuurde Larissa Paulius haar Step Valentin (v. Vitalis) naar de winst met een score van 75.532%. Elisabeth Geluk volgt haar op een tweede plaats met Hamilton (v. Apache) met een score van 75.482%.

Prix St Georges

De Nederlandse amazone Kimberly Pap greep de overwinning met Vloet Victory in de Prix st Georges. Zij reden een score bij elkaar van 72.696%. Meike Kroot en Vince eindigen dan met 70.833% op een vijfde plaats.

Verder zien we voor België Kate Wiggins op een zevende plaats met Corona (69.559%) en Laura de Graeve met Feuertanz op een achtste plaats (69.412%).

Resultaten