Winst voor Katrien Verreet in de Grand Prix van Massenhoven

Winst voor Katrien Verreet in de Grand Prix van Massenhoven
Afgelopen zondag vond in Hippisch Centrum De Jong in Massenhoven een nationale dressuurwedstrijd plaats. Naast de proeven voor de jeugd stonden er ook de nationale proeven op het programma.

In de Grand Prix ging de overwinning naar Katrien Verreet. De amazone reed met Galliani Biolley (v. Sir Donnerhall) naar een totale score van 65.700%. Ze bleef zo Heidi Mercken voor, die met Montblanc (v. Flamenco) een totale score van 62.550% behaalde. Op de derde plaats zagen we Henriette Canisius terug met Tonnerschlag 5 (v. Donnerschlag). Zij kregen van de jury 60.350%.

In de Intermediaire 2 was het Tom Franckx die de proef op zijn naam schreef met Borsato (v. Belissimo M). Ze kregen van de jury een totale score van 68.158%. Enkele maanden geleden wonnen Franckx en Borsato ook al op de CDI3* in Lier. Anouk Teeuwen behaalde met Whycocomagh (v. Diamond Hit) een tweede plaats. Voor hun proef was er een score van 67.895%. Kara Bosman en Fabelle (v. Rubinstein) werden derde met 64.079%.

Sophie Van Lent-Baetens won de Intermediaire I met de bruine hengst Captain Jack (v. Rubiquil). Ze behaalde een totale score van 70.197% en bleef zo de concurrentie ruim voor. ‘Antares’ ruiter Brecht D’Hoore werd tweede met Sniper Van De Helle (v. Sunny-Boy). Voor hen noteerden we een score van 67.763%. Brons was voor Kris Schepkens en Vladimir (v. Flemmingh) met in totaal 67.568%.

In de Intermediaire B wonnen Brecht D’Hoore en Zadarijke (v. Presige VDL) de proef met 60.440%.

Jorinde Verwimp debuteerde met Dayano B (v. Lord Loxley) in de Prix St. Georges en wist meteen de overwinning te behalen. Verwimp reed tijdens een stortbui naar een totale score van 70.855%. Angela De Jong werd tweede met de Painted Black-nakomeling DDJ Chippendale. Zij kregen voor hun proef een totale score van 66.711%. Dorien Lodewyckx en Zanzibar (v. Rousseau) werden derde met 65.987%.

Klik hier voor de resultaten.