Tweede plaats voor Ciska Vermeulen in Roosendaal

Tweede plaats voor Ciska Vermeulen in Roosendaal
In Roosendaal vond afgelopen weekend een driester paradressuur wedstrijd plaats. Naast de sterke prestaties van de Nederlandse combinaties, deden ook onze landgenoten het goed. Gisteren werd er de Kür op muziek verreden.

In grade vier was de grote winnaar in de Freestyle de Nederlander Frank Hosmar, die met zijn Alphaville N.O.P. (v. Sandreo) naar een nette score reed van exact 78.000%. Hiermee bleef hij voor op onze landgenote Ciska Vermeulen die met haar Rohmeo naar de tweede plaats reed in een totaal van 72.333%. Deze score werd ook meteen de recordscore van Ciska Vermeulen met Rohmeo. De Nederlandse Marjolein Van Kerckhoven en Lockefeer's Sampras werden derde met 68.917%.

Eerder dit weekend werd Ciska Vermeulen ook al zesde in de Team Test met 65.833% en in de individuele proef werd ze vierde met 66.706%.

Eveline Van Looveren deed het in grade 1a zeer goed. Met Exelent reed ze gisteren naar een vierde plaats in de Freestyle met Exelent. Voor haar proef kreeg ze 69.167% van de jury. De Duitse Elke Philipp won deze proef met Regaliz met een voorsprong van maar liefst 10%. Zij behaalden een totale score van 80.333%. Zilver was voor haar landgenote Sylvia Logemann en Danjo AS met 70.917%. Op de derde plaats zagen we de Fransman Thibault Stoclin en Uniek met in totaal 70.083%.

Eveline Van Looveren behaalde in de Team Test en in de individuele proef dit weekend ook al twee keer een derde plaats met scores van 69.420% en 69.058%.

In de Freestyle van grade 1b eindigde Jose Lorquet op een vierde plaats met Fidelgo van het Hagehof. Zij kregen voor hun proef 71.083%. Winst was voor de Nederlandse topamazone Nicole den Dulk die met haar Wallace N.O.P. naar een hoge score reed van 77.417%. Ook voor haar landgenote Estee Gerritsen was er een prima tweede plaats met haar Exquis Onassis. Voor haar Kür was er een score van 77.000%. De Franse Celine Gerny eindigde op de derde plaats met Flint en een score van 72.417%.

In de Team Test eindigde Jose Lorquet op een zesde plaats met 66.133% en in de Individuele proef reed hij naar een score van 63.563% en dit resulteerde in een achtste plaats.

Klik hier voor de resultaten.