Titels voor Laurence Roos en Amber van den Steen op Belgische dressuur Kampioenschappen

Titels voor Laurence Roos en Amber van den Steen op Belgische dressuur Kampioenschappen

Het is Laurence Roos die met de titel van het Belgisch Kampioenschap Senioren naar huis gaat op het Flanders Dressage Event. De amazone werd al eens gehuldigd bij het U25, nu voegt ze daar deze mooie prestatie aan toe met haar Fill Rouge met wie ze een score van 75.755% bij elkaar reed. 

Roos neemt zo het stokje over van Jeroen Devroe die vorig jaar de titel claimde. Het is dan Tom Heylen die de reservetitel op naam schrijft met Gucci 'H' met wie hij een score van 71.390% bij elkaar wist te rijden. Domien Michiels en en zijn Intermezzo van het Meerdaalhof zien we dan terug op de derde plaats met 69.485%.



Belgisch Kampioen Junioren

Na al fantastische resultaten de afgelopen dagen te hebben neergezet weet Amber van den Steen haar slag te slaan in het Kampioenschap voor Junioren. Samen met Fame wordt ze hier gekroond tot de nieuwe Belgiache Kampioene. In totaal kwam hun score uit op 74.950%. Het zilver is er voor Karoline Sofi Vestergaard en haar Junior Hit die hier een score van 72.900% bij elkaar reden. Maud Adriaensen en Bailamos Biolley zien we terug op de derde plaats met een score van 70.740%.