Michèle George tweede op de WEG

Michèle George tweede op de WEG
Ciska Vermeulen kwam vandaag als eerste Belgische aan de start in graad IV. Kort na aanvang van de proef is ze jammer genoeg door de hoofdjury uitgebeld op basis van onregelmatigheid. Meer informatie van zodra beschikbaar.

Na Ciska was het de beurt aan de dubbele paralympische kampioene Michèle George met FBW Rainman. Zij heeft een score van 73,644 bij elkaar gereden en een tweede plaats na de Britse Sophie Wells (GBR) met Valerius (74.595%). Michèle: “Ik ben erg tevreden met deze proef. Ik had nog iets meer go gewild, maar ik wou niet te veel vragen om niet over de limiet van FBW Rainman te gaan.” Ze zette een foutloze proef neer: “Ik denk dat ik een mooie proef heb gereden om hem het nodige vertrouwen voor de komende dagen te geven.”

In de teamtest worden nog geen individuele of teammedailles verdeeld. Voor het teamklassement worden de drie beste resultaten per team uit de teamtest en de individuele proef in rekening genomen. Donderdag vallen in de individuele proef ook individuele medailles te winnen, net zoals in de Freestyle op vrijdag.

Resultaten para-equestrian graad IV par équipe

1. Sophie Wells (GBR) – Valerius - 74.595%
2. Michèle George – FBW Rainman - 73.643%
3. Frank Hosmar (NED) – Alphaville NOP - 73.167%
Ciska Vermeulen – Whooney Tunes - EL