Laurence Roos zorgt voor nog een Belgische overwinning in Nieuw en St Joosland

Laurence Roos zorgt voor nog een Belgische overwinning in Nieuw en St Joosland
Deze namiddag vond op CDI Zeeland Outdoor in Nieuw en St Joosland de Grand Prix Freestyle van de U25 plaats. Het werd net als de vorige dagen een spannende strijd tussen de top vier. De scores lagen ook vandaag weer heel dicht op elkaar.

Laurence roos wist de eerste dag de proef op haar naam te schrijven en moest gisteren enkel een Duitse amazone voor zich dulden. Vandaag zorgde ze dan weer opnieuw voor een Belgische overwinning. Eerder vandaag won ook Sophie Van Lent-Baetens al een proef. Met de elfjarige hengst Fil Rouge (v. Stedinger) danste ze naar een mooie score van 73.450%. Door drie van de vijf jury's werd ze op de eerste plaats gezet. De Nederlandse Maxime Van Der Vlist werd tweede met haar zwarte parel Bailey (v. Negro). Voor hun proef was er een totale score van 72.625%. Voor de Duitse Florine Kienbaum, die gisteren nog de Grand Prix won, was er een derde plaats. Met Doktor Schiwago 3 behaalde ze een score van 72.575%.

Verder in de top vijf zagen we de Nederlandse Jill Huybregts met Zamacho Z (v. Rousseau) en de Noorse Catharina Lorentzen Lund met Helios (v. Bolero). Zij behaalden 71.375% en 68.675%.

Klik hier voor de resultaten.