Kristine Moller wint nu ook de Inter I Freestyle

Kristine Moller wint nu ook de Inter I Freestyle
Net voor de CDI4* Grand Prix stond er nog de Inter I Freestyle op het programma van de CDI3*. Met vijftien waren ze om in hun Kür te tonen wat ze allemaal kunnen.

Het was net zoals gisteren de Luxemburgse amazone Kristine Moller die de overwinning behaalde met de negenjarige Westfahler Excalibur (v. Ehrentanz I). Van de jury kreeg ze een zeer mooie score van 75.575%. De Duitse Jessica Krieg werd met Special Edition 8 (v. Sir Donnerhall) tweede. Voor hun proef kregen ze een totaal van 73.900%. Op de derde plaats zagen we onze landgenote Isabel Cool met haar Coolhorses Constand (v. Vic). Zij reden naar een score van 73.350%.

Verder in de top vijf zagen we Katrien Verreet met de goedgekeurde dekhengst Bailamos Biolley (v. Sir Donnerhall) en de Duitse amazone Anna-Christina Abbelen met de Florencio nakomeling First Lady 212. De amazones kregen 71.375% en 70.800% van de jury's.

Klik hier voor de resultaten.

Kristine Moller_Excalibur_Lier (8)Kristine Moller_Excalibur_Lier (9)Kristine Moller_Excalibur_Lier (10)Isabel Cool_Coolhorses Constand_Lier (2)