Hani Bisharat nam de tweede plaats voor zijn rekening. Zijn merrie kwam niet in de buurt van het hout en klokte af in 37,57 seconden. De derde plaats kwam in Belgische handen. Wilm Vermeir reed Toulnia (v. Toulon) naar een podiumplek door in 38,76 seconden een foutloze ronde te springen. 

Frederik Cattebeke eindigde net buiten het podium op de vierde plaats. Zijn 9-jarige Pandora vd Bisschop (v. Vigo d'Arsouilles) liet en hout onaangeroerd en finishte in 39,35 seconden. 

In het 1m30 kon Bernardo Alves de overwinning op zijn naam schrijven. In het zadel van de Zangersheide merrie Be Cute de Muze Z (v. Bamako de Muze) noteerde hij een snelle nulronde in 62,91 seconden. Leonardo Acosta Camargos en Corbeau T&L Z (v. Corydon van T&L) werden tweede. Zij slaagden er eveneens in om de nul te behouden en klokten af in 63,13 seconden. Sven van Dijck reed op zijn beurt Pitou d'Emma (v. Tinka's Boy) naar de derde plaats door in 64,66 seconden een foutloze ronde te springen. 

Geoffrey Cobbaut (Caro T Z) en Olivier Vandamme (I'm Special's Son JPP) werden respectievelijk vierde en vijfde. 

In het 1m20 tot slot kwam de overwinning op naam van Joy DeMuynck. Haar 8-jarige Tess van't Leeuwerikenhof Z (v. Thunder vd Zuuthoeve) liet alle balken in de lepels en kwam na 56,54 seconden over de finish. Remy Le Jeune en Carlotta B (v. Checkter) volgden op de tweede plaats. Het duo liet het hout onaangeroerd en finishte in 57,11 seconden. Geoffrey Cobbaut maakte het podium compleet. Hij rekende op Papillon (v. Dieu Merci van T&L) om in 58,80 seconden een foutloze ronde te springen. 

Maxine Gaelens (Noblesse Royale) en Lien van Ende (Decadence van't Oud Molenhof Z) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten