Nick Verlies en Bajrang (v. Cador) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden de nu behouden en finishten in 37,65 seconden. Louise Lenaerts werd de beste amazone op de derde plaats. Zij reed Maybel van het Molenhof (v. Figaro C) zonder fouten naar de finish in 37,98 seconden. 

Marine Scauflaire (Obama vd Wellington) en Guido Hornesch (Nailah) werden vierde en vijfde.

In het 1m35 was Christophe Vanderhasselt de beste. In deze twee-fasen-rubriek reed hij Axxess Pur Z (v. Aktion Pur) foutloos rond in 32,51 seconden. Hiermee was hij net geen seconde sneller dan Bernardo Alves die met Quick Flip de Muze (v. Mosito van het Hellehof) de tweede plaats voor zijn rekening nam. Het duo deed het foutloos in 33,65 seconden. Eliah Pieter en Pure Actio from Second Life Z (v. Picasso Z) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 33,86 seconden. 

Hans van Laer (King Kong van't Laerhof Z) en Christophe Vanderhasselt (Remaldparflam vd Kleyenberg) vervolledigden de top vijf.

In het 1m25 reed Thomas Leemans Petrouska DM Z (v. Peppermill) naar de overwinning. Het duo deed het foutloos in 29,54 seconden. Charlott Blevi (Cobolensky) en Vincent Bourguignon (Sans SOuci de Bourguignon) vervolledigden het podium.

Klik hier voor de resultaten