Kristine Moller blijft Isabel Cool en Tom Franckx voor in Lier

Kristine Moller blijft Isabel Cool en Tom Franckx voor in Lier
Deze ochtend is de kleine tour van de CDI3* van start gegaan. In de Prix St. Georges kwamen maar liefst 35 combinaties aan de start. Deze proef nam dan ook heel de voormiddag in.

Onze landgenote Isabel Cool leek lange tijd op weg naar de overwinning te zijn. Met Coolhorses Constand (v. Vic) bleef ze zeer lang op de eerste plaats staan met een totale score van 71.500%. Uiteindelijk wist de Deense Kristine Moller, die voor Luxemburg rijdt, de proef te winnen met de bruine hengst Excalibur (v. Ehrentanz I). De jury gaf voor hun proef een zeer mooie score van 73.184%. Lier moet wel een speciale plaats zijn voor Moller, de vorige editie won ze ook al verschillende proeven. Tom Franckx werd derde met de achtjarige Dolores Van De Kwikkaard (v. Zucchero). Hij behaalde een totale score van 71.368%. Tom Franckx en Dolores wonnen enkele weken geleden nog op de 'Winter Equestrian Nights' in Lier.

Verder in de top vijf zagen we de Britse Rebecca Edwards met Don Archie (v. Dimaggio) en de Duitse Anna-Christina Abbelen met First Lady 212 (v. Florencio). Zij behaalden 71.158% en 70.974%.

Isabel Cool (Coolhorses Cheatodon), Jorinde Verwimp (Wendor) en Liselot Dupont (Expression) werden zevende, achtste en negende met scores van 70.237%, 70.132% en 69.947%.

Klik hier voor de resultaten.

Kristine Moller_Excalibur_Lier (1)   Kristine Moller_Excalibur_Lier (2)   Isabel Cool_Coolhorses Constand_Lier   Tom Franckx_Dolores Van De Kwikaard_Lier