Katrien Verreet wint de Beker van België bij de Seniors

Katrien Verreet wint de Beker van België bij de Seniors
Naast de jeugd reden ook de Seniors afgelopen weekend hun Beker van België bij het Hippisch Centrum De Jong in Massenhoven. Op zaterdag vond er de Inter I plaats en op zondag was er de Kür Inter I.

Katrien Verreet was duidelijk de sterkste met de Sir Donnerhall-nakomeling Bailamos Biolley. In de Kür behaalde ze een totale score van 73.333%. Ze kwam zo na twee overwinning ook in het eindklassement op een eerste plaats met in totaal 144.514 punten. Sophie Van Lent-Baetens wist ook op zondag een tweede plaats te behalen met Captain Jack (v. Rubiquil). Zij kregen van de jury 72.125% voor hun Kür. Ze behaalden zo ook zilver door in het eindklassement 142.695 punten te hebben staan.

Domien Michiels werd in de Kür derde met Intermezzo Van Het Meerdaalhof (v. Gribaldi). Hij behaalde in totaal 72.042%. Dit was net niet genoeg om Isabel Cool en Floris De Coninck te verslaan. Isabel Cool eindigde in de Kür op een vierde plaats met Coolhorses Constand (v. Vic) met een score van 71.971%. Dit zorgde voor 140.294 punten in het eindklassement waardoor ze net voor Floris De Coninck (Faithles van 'T Koolhof) en Domien Michiels (Intermezzo Vh Meerdaalhof) eindigt.

Klik hier voor de resultaten.

podium Beker van België_Sophie Van Lent-Baetens_Katrien Verreet_Isabel Cool_MassenhovenKatrien Verreet_Bailamos Biolley_Beker van België_MassenhovenSophie Van Lent-Baetens_Captain Jack_Beker van België_MassenhovenIsabel Cool_Coolhorses Constand_Beker van België_Massenhoven