Jorinde Verwimp nu ook derde in Grand Prix Freestyle

Jorinde Verwimp nu ook derde in Grand Prix Freestyle
Als laatste proef vandaag in Nieuw en St Joosland stond deze avond de Grand Prix Freestyle op het programma. Vijftien combinaties verschenen in de ring om hun Kür op muziek aan de jury en het publiek te tonen. Jorinde Verwimp was de enigste die ons land vertegenwoordigde in deze proef.

Net als gisteren eindigde Jorinde Verwimp op een derde plaats. Met de bruine ruin Tiamo (v. Lester) behaalde ze een totale score van 73.050%. De overwinning was voor de Duitse Jan-Dirk Giesselmann met Real Dancer FRH (v. Rubin-Royal). Voor hun Kür gaf de jury een mooie score van 74.700%. Deze Duitse ruiter was afgelopen maand in Lier ook al succesvol met verschillende ereplaatsen. De Nederlandse Madeleine Witte-Vrees werd met de vosse hengst Cennin (v. Vivaldi) tweede. Zij behaalden een totaal van 74.450%.

Verder in de top vijf zagen we de Zweedse Jennie Larsson met Zircoon Spring Flower (v. Painted Black) en de Nederlander Patrick Van Der Meer met Zippo (v. Rousseau) terug. Zij kregen van de jury 72.900% en 72.875%.

Klik hier voor de resultaten.