Jorinde Verwimp en Tiamo winnen de Grand Prix in Schilde

Jorinde Verwimp en Tiamo winnen de Grand Prix in Schilde
Afgelopen weekend vond op een zeer regenachtige zondag een nationale dressuurwedstrijd plaats in Schilde. Stal Brabo vormde het decor van deze wedstrijd.

De Grand Prix werd gewonnen door Jorinde Verwimp en Tiamo (v. Lester). De Antwerpse amazone reed naar een mooie score van 70.750%. Jeroen Devroe debuteerde met de hengst Aaron (v. Florencio) op dit niveau en wist meteen tweede te worden met een score van 69.850%. Op de derde plaats zagen we Mario Van Orshaegen terug met zijn trouwe partner Wilco V (v. Rousseau). Zij kregen van de jury 69.200% voor hun proef.

In de Inter I werd de overwinning gedeeld door twee combinaties. De winst ging naar Julie Leytens-De Deken met Kingsley D Day FS (v. Vivaldi) en Mario Van Orshaegen met Anouargant Sag (v. Flemmingh). Zij kregen beiden van de jury een totale score van 68.026%. Isabel Cool reed naar een derde plaats met Brencis (v. Daddy Cool). Zij behaalde een score van 66.842%.

Patricia Mannaerts won de Prix St Georges met Beant HJ (v. Rindert). Deze amazone reed naar een totale score van 68.289%. De tweede plaats ging naar Cindy Schuurmans en de Sandro Hit-nakomeling Sandro Tategoi. Zij kregen van de jury 68.224%. Ook in deze proef zagen we Jorinde Verwimp terug in de prijsuitreiking. Met Dayano B (v. Lord Loxley) eindigde ze op een derde plaats met 68.158%.

Wat Cindy Schuurmans net niet in de Prix St Georges wist te doen, lukte haar wel in de M10. Ze reed met Domingo (v. Wynton) naar de overwinning. De jury beloonde hun proef met een score van 70.857%. Op de tweede plaats zagen we Anke Moordtgat en Estée Lauder (v. Santano) terug met een totaal van exact 70.000%.. Erik Goen werd derde met de Donnerhall-nakomeling Silver. Zij kregen 69.214% voor hun proef.

Klik hier voor de resultaten.