Jeroen Devroe en Eres DL winnen de Grand Prix in Heist-Op-Den-Berg

Jeroen Devroe en Eres DL winnen de Grand Prix in Heist-Op-Den-Berg
Afgelopen weekend stond in Heist-Op-Den-Berg bij 'De Cavalerie' een nationale dressuurwedstrijd op het programma. Zoals gewoonlijk kwamen op zaterdag de jonge paarden aan de start en waren er op zondag proeven voor de jeugd en de seniors.

In de Grand Prix ging de overwinning naar Belgisch Kampioen Jeroen Devroe met Eres DL (v. Sir lui). Hij werd door de jury unaniem op een eerste plaats gezet met een totale score van 72.500%. Katrien Verreet eindigde op een tweede plaats met Galliani Biolley (v. Sir Donnerhall). Zij behaalde een score van 69.050%. Op de derde plaats zagen we Brigitte Gerads en Finest Flavor (v. Furst Piccolo) met in totaal 65.600%.

Fanny Verliefden won de Inter I met de zwarte parel Indoctro. Verliefden was de enigste die boven de 70% wist te scoren. Ze kreeg van de jury een totale score van 70.592%. Helen Wielockx-Huysmans werd tweede met de Don Renoir-nakomeling C'est Lui. Zij behaalden een totale score van 69.211%. Pamela Verbeeck en Don Amigo (v. Don Crusador) werden derde met 67.934%.

De Prix St Georges werd gewonnen door Deborah Van Den Berge met Bitou (v. Rohdiamant). Zij wist naar een score van 71.842% te rijden. Ze bleef zo Chloe Morris Talbot voor, die met Lord Wallonia (v. Lord Loxley) een score van 69.211% behaalde. Cindy Schuurmans reed met Sandro Tategoi (v. Sandro Hit) naar een derde plaats. Zij kregen van de jury in totaal 68.224%.

Tom Franckx maakte zijn wedstrijddebuut met Ferentino in de M10 en wist ook meteen te winnen. Zij behaalden een totale score van 70.429%, over een geslaagd debuut gesproken. Ook in deze proef zagen we Cindy Schuurmans in de prijzen, ditmaal werd ze tweede met de Wynton-nakomeling Domingo. Zij kregen van de jury in totaal 69.929%. Op de derde plaats zagen we Erik Goen en Celene (v. Florencio) met een score van 69.571%.

Erik Goen wist met Celene (v. Florencio) wel de M9 te winnen. In deze proef reed hij naar een score van 70.069%. Loranne Livens eindigde met Arino (v. Aaron) op een tweede plaats. Voor hun proef noteerden we een totale score van 67.500%. Gert Helsen en Vivaldi (v. Van The Man) werden derde met een score van 65.486%.

Klik hier voor alle resultaten.